Kosár tartalma Partnereinknek Email küldése Telefon Kezdőlap

Motoros keverőszelepek

3-utas motoros keverőszelepek

3-utas motoros keverőszelepek

4-utas motoros keverőszelepek

4-utas motoros keverőszelepek

Aktuátorok motoros keverőszelepekhez

Aktuátorok motoros keverőszelepekhez

Meghajtómotor integrált vezérléssel

Meghajtómotor integrált vezérléssel

Vezérlés motoros szelepekhez

Vezérlés motoros szelepekhez

Motoros keverőszelep alkalmazása

A motoros keverőszelep eltérő hőmérsékletű folyadékok keverésével automatikusan állítja elő a kívánt hőmérsékletű fűtő/hűtővízet.

3 utas és 4 utas kivitelben készülnek, a 3 utas szelep két bemenő ágról egy kimeneti ágra keveri a folyadékot a bemeneti ágak átfolyásának szabályozásával. Ezen keverőszelepek tipikus alkalmazása a fűtési előremenőági hőmérséklet szabályozása vagy kazán esetében a visszatérőági hőmérséklet megfelelő szinten tartása.

Olyan alkalmazásokban, ahol a folyamatos áramlás és a keverőszelep funkció is szükséges a 4 utas szelep a megfelelő. A szelep az áramlás folyamatosságának fenntartása mellett keveri a beállított hőmérsékletre a folyadékot.

Alkalmazástól függően különböző sebességű motorral szerelhetőek, melyel biztosítható az adott rendszer optimális szabályozása.

Magas átömlési értékkel rendelkeznek, a keverőszelep funkció mellett váltószelepként is alkalmazhatók. Bármely pozicióban installálhatók, illetve bal és jobb irányú forgással is beépithetők. Alkalmazhatók például kazánok védelmére előremenő vagy visszatérőágon, fűtési előremenőági hőmérséklet szabályozására puffertartály után, alacsony hőmérsékletű (fal, padló) fűtési rendszerekben az előremenő hőmérséklet pontos szabályozására.