Kosár tartalma Partnereinknek Telefon Kezdőlap

Füstgázelvezetők kondenzációs kazánokhoz

60/100 PP/AL füstgázelvezető rendszer

60/100 PP/AL füstgázelvezető rendszer

80/125 PP/AL füstgázelvezető rendszer

80/125 PP/AL füstgázelvezető rendszer

60 PP füstgázelvezető rendszer

60 PP füstgázelvezető rendszer

80 PP füstgázelvezető rendszer

80 PP füstgázelvezető rendszer

100 PP füstgázelvezető rendszer

100 PP füstgázelvezető rendszer

Kiegészítők PP rendszerekhez

Kiegészítők PP rendszerekhez

Kondenzációs kazánok füstgázelvezető rendszerei

A füstgázelvezető idomok gáz- vagy olajüzelésű (0,2% kéntartalmú) alacsony hőmérsékletű és max. 120°C-os füstgáz hőmérsékletű kondenzációs kazánokhoz alkalmazhatók negatív vagy pozitív működési nyomás alatt. A polipropilén kiválóan alkalmas füstgázelvezető rendszerekhez, mivel ellenáll a savaknak és könnyen alakítható különböző rendszerelemek alakjaira.

A kondenzációs kazánok füstgázelvezetői koncentrikus, 60/100 mm vagy 80/125 mm átmérővel készülnek, ahol a füstgáz a 60 mm (80 mm) átmérőjű belső polipropilén csövön halad át és az égési levegő a 100 mm (vagy 125 mm) átmérőjű külső lakkozott fémből vagy PP csövön keresztül vezetődik be. A koncentrikus füstgázelvezetőkön túl szimpla csövekkel is megoldható a füstgáz elvezetés. A kondenzációs kazánok füstgázelvezetői az EN 14471: 2013 szabvány szerinti tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Rendszerelemek kondenzációs kazánok füstgázelvezetéséhez

Kondenzacios kazan flexibilis csovel

A termékek köre összekötő karimákat, egyfalú és koncentrikus csöveket/toldóelemeket, levegő/füstgáz osztó adaptereket, 45°-os és 90°-os könyököket, ellenőrző/mérőponttal ellátott idomokat, tetőkivezető elemeket, fali takaróelemeket, távtartókat stb. ölel fel. Az elemek egymásba csúsztatással kerülnek összeállításra, a tömítést speciális szilikon O-gyűrűk biztosítják.

Meglévő falazott kémény esetén a kondenzációs kazán füstgázelvezetésének legegyszerűbb és leggyorsabb kialakítását flexibilis csövekkel lehet elvégezni. A rugalmas cső könnyedén hajlítható és vágható bármely helyen. Miután a kívánt hosszúság levágásra kerül a rugalmas szakasz készen áll a merev füstcsövek bármelyik részéhez csatlakoztatásra - könyök, T-darab, adapter, ellenőrző idom stb. A kéményen belül a cső távtartókkal kerül pozicionálásra, majd egy tetőkivezető elemhez csatlakozik. Ez teszi lehetővé a füstgáz beszerelését könnyebb és gyorsabb