Kosár tartalma Partnereinknek Telefon Kezdőlap

Elektromos hőlégfúvó

KROLL elektromos hőlégfúvó

Az elektromos hőlégfúvó ideális kis és közepes terekhez. Műhelyek, kertészetek, eladási és kiállítási helyiségek, raktárhelyiségek, építkezések és konténerek fűtésére fejlesztették ki. Azonnal alkalmazható a hideg beálltakor, gondoskodik az átmeneti évszakban a komfortos melegről és véd a fagy ellen.

A nagy teljesítményű ventilátornak köszönhetően az elektromos hőlégfúvó koncentráltan és hatékonyan a környezeti levegőt melegíti fel - csatlakoztatás és meleg gombnyomásra. Működéséhez nincs szükség oxigénre, abszolút szagmentesen dolgozik, ezért kevésbé vagy egyáltalán nem szellőztethető helyiségekbe is alkalmazható.

Minden hőlégfúvó magas minőségi követelményeknek felel meg, hosszú távú, ipari használatra tervezték. A fűtőegységek rozsdamentes köpenyben találhatók, a készülék burkolata ónozott acéllemez, égésmentes lakkbevonattal. Kialakításának köszönhetően stabil, még akkor sem borul fel, ha véletlenül megbillentik.

Nem igényel üzemanyagot, bárhol alkalmazható, ahol van áram. Kompakt méretének köszönhetően az elektromos hőlégfúvó bárhova szállítható, a legkisebb helyiségben is elfér és nincs útban, csendben és hatékonyan dolgozik az Ön kényelméért.

A fűtött helységben a kívánt hőmérséklet a beépített termosztáttal szabályozható, így nincs felesleges energiahasználat. Nyáron a fűtési funkció bekapcsolása nélkül munkára fogható szellőztetéshez is.