Kosár tartalma Partnereinknek Telefon Kezdőlap

KARÁCSONYI LEÁLLÁS: DECEMBER 15 -JANUÁR 4.

Elektromos fűtőbetétek

Elektromos fűtőbetétek 2-től 12kW-ig

Elektromos futobetet puffertartalyba melegviztaroloba

Az elektromos fűtőbetét használati melegvíz tartályokban, puffertartályokban, főzőüstökben alkalmazható víz vagy víz/fagyálló folyadék keverékének felfűtésére.

A fűtőbetét feje bronzból, a fűtőszálak rézből készülnek, melyek felülete nikkelezésre kerül. A tartályba történő becsavarás helyénél hosszú fűtetlen szakasszal rendelkeznek, így a tartályból kiálló csonkoknál nincs túlhevülés.

A fűtőbetétet G 6/4" belsőmenetes csonkba kell behelyezni vízszintes pozícióba úgy, hogy a fűtőszálakat teljes mértékben elfedje a fűtendő folyadék. Az elektromos bekötésnél figyelni kell arra, hogy a kábelkivezetés lefelé álljon.

A 2 és 3kW-os elektromos fűtőbetét 2, az e feletti teljesítményű fűtőbetétek 3 önálló fűtőszálból kerülnek összeállításra, így a teljesítmény akár a szálak egyenkénti kapcsolásával is szabályozható.

A 2, 3, 4.5 és 6kW-os fűtőbetétek 230V, a 7.5, 9 és 12kW-os fűtőbetétek 380V feszültségről üzemeltethetők.

Fűtőbetétek műanyagházas vezérlőfejjel

Elektomos futobetet vezerlessel 6 4 col

A termosztátos elektromos fűtőbetét beépített, 0-90°C közötti szabályozást biztosító termosztáttal készül, valamint a túlfűtés elleni védelem érdekében a fűtőbetét korlátozó termosztáttal is rendelkezik, mely 99°C-nál kikapcsolja a fűtést, amennyiben a szabályozó termosztát meghibásodik.

Alapállapotban a termosztát minimuma fagyvédelmi célból 15°C-ra, maximuma 60°C-ra van korlátozva, amennyiben a fagyvédelmi funkcióra nincs szükség, illetve magasabb hőmérsékletre kell fűteni a közeget, úgy a szabályozó gombon (hátlapján) elhelyezett ütközőket kell eltávolítani. Túlfűtés elleni védelem érdekében a fűtőbetét korlátozó termosztáttal is rendelkezik, mely 99°C-nál kikapcsolja a fűtést, ezt követően 50°C alá hűléskor manuálisan lehet a biztonsági termosztátot alaphelyzetbe hozni.

A fűtőbetétek 3 méter 3x1,5mm-es kábellel és villásdugóval szereltek.